Arsip Tag: Basa Sunda

Kawih Katanian

dimuat dina Pikiran Rakyat rubrik “Kalam”, 22 Agustus 2016 Mitologi paré horéng geus heubeul ayana di urang. Keun nu holna tina tradisi lisan, ieu waé tina tradisi tulisan méh teu kawadahan. Nu amtak ahéng mah din anaskah Sunda kuna gé … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Filologia, Tulisan terbit | Tag , , , | Meninggalkan komentar