Arsip Kategori: Peperenian

Carék Paranusa

(Dimuat dina rubrik “Kalam”, Pikiran Rakyat 24 Juli 2017) Carék paranusa téh ku Saléh Dasasmita spk. (1987) mah dihartikeun minangka “basa nagara-nagara séjén”. Ieu istilah kapanggih dina naskah Sanghyang Siksa Kandang Karesian (SSKK). Di dinya antarana disebutkeun kieu: “Lamun dék … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Basa Sunda, Filologia, Peperenian, Tulisan terbit | Tag , , , | Meninggalkan komentar