Arsip Kategori: Fiksi Mini Sunda

Fikmin – Obral

“sok mangga dipilih-dipilih, acak corak!” Nu bandrolna Rp.50.000,- mah teu ditoél-toél acan. Léos deui wéh. Iklan

Dipublikasi di Fiksi Mini Sunda | Tag | Meninggalkan komentar