Arsip Penulis: Ilham Nurwansah

Tentang Ilham Nurwansah

"nyiar luang tina daluang, nyiar luang ti papada urang."

“Aing” dina Basa Sunda Kuna

Ku Ilham Nurwansah Basa Sunda kuna téh sanajan geus teu dipaké, tapi tapakna masih kénéh nyampak dina basa Sunda kiwari. Umumna kapanggih dina basa dialék atawa basa wewengkon, cara dina dialék Banten (Baduy), Priangan, jeung dialék Cirebon. Sakumaha anu disebutkeun … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Basa Sunda, Filologia | Meninggalkan komentar