Arsip Bulanan: Mei 2017

“Aing” dina Basa Sunda Kuna

Ku Ilham Nurwansah (dimuat dina Manglé édisi 2641) Basa Sunda kuna téh sanajan geus teu dipaké, tapi tapakna masih kénéh nyampak dina basa Sunda kiwari. Umumna kapanggih dina basa dialék atawa basa wewengkon, cara dina dialék Banten (Baduy), Priangan, jeung … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Basa Sunda, Filologia, Tulisan terbit | Tag , , | Meninggalkan komentar