Arsip Bulanan: November 2015

Aksara Sunda dina Wanda Kaligrafi

ku Ilham Nurwansah (Dimuat dina Mangle No. 2550, 5 November 2015) KALIGRAFI atawa seni réka tulisan éndah téh ilahar dipaké dina aksara Arab atawa aksara Latén. Hususna dina wanda tulisan formal. Kamekaran kaligrafi téh kawilang geus lila pisan pikeun éta … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Tulisan terbit | Tag , , | 6 Komentar