Kawih

Dina materi ieu urang diajar kawih. Naon ari kawih teh? cobi dangukeun heula conto kawih anu tos disayogikeun dina ieu kaca. File MP3 kawihna tiasa diunjual (download) langsung.

  1. Pahlawan Toha (unjal)
  2. Sabilulungan (unjal)
  3. Ka Bulan (unjal)
  4. Angin Priangan (unjal)
  5. Kembang Tanjung Panineungan (unjal)
  6. Duh Indung (unjal)
  7. Karatagan Pamuda Indonesia (unjal)
  8. Mojang Priangan (unjal)

Pahlawan Toha


Kawih oge osok dipintonkeun dina pasanggiri (lomba). Cobi tingali ieu video juara ngawih anu judulna “Ganti Taun”. Ieu kawih dipirigna ku kacapi sareng kendang.

Rumpaka Ganti Taun.

Tah hidep pasti tos wanoh kana kawih “Bandung Lembang” pan? ieu di handap aya videona dikawihkeun ku juara kawih kanggo murangkalih sa-Jawa Barat.

Ieu di handap aya video pasanggiri kawih deui, Judulna “Naon Lepatna”, tapi anu ieu mah dipirigna ku gamelan.

Rumpaka Naon Lepatna.

Iwal dikawihkeun ku nyalira, kawih oge tiasa dilagukeun ku seueuran, disebutna Layeutan Sora. Cobi tingali video ieu di handap, judul kawihna “Bulan Dagoan”

Tentang Ilham Nurwansah

mencoba berfikir global, dengan bertindak lokal.
Pos ini dipublikasikan di Peperenian. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s