Dina materi ieu urang diajar kawih. Naon ari kawih teh? cobi dangukeun heula conto kawih anu tos disayogikeun dina ieu kaca. File MP3 kawihna tiasa diunjual (download) langsung.

  1. Pahlawan Toha (unjal)
  2. Sabilulungan (unjal)
  3. Ka Bulan (unjal)
  4. Angin Priangan (unjal)
  5. Kembang Tanjung Panineungan (unjal)
  6. Duh Indung (unjal)
  7. Karatagan Pamuda Indonesia (unjal)
  8. Mojang Priangan (unjal)

Pahlawan Toha


Kawih oge osok dipintonkeun dina pasanggiri (lomba). Cobi tingali ieu video juara ngawih anu judulna “Ganti Taun”. Ieu kawih dipirigna ku kacapi sareng kendang.

Rumpaka Ganti Taun.

Tah hidep pasti tos wanoh kana kawih “Bandung Lembang” pan? ieu di handap aya videona dikawihkeun ku juara kawih kanggo murangkalih sa-Jawa Barat.

Ieu di handap aya video pasanggiri kawih deui, Judulna “Naon Lepatna”, tapi anu ieu mah dipirigna ku gamelan.

Rumpaka Naon Lepatna.

Iwal dikawihkeun ku nyalira, kawih oge tiasa dilagukeun ku seueuran, disebutna Layeutan Sora. Cobi tingali video ieu di handap, judul kawihna “Bulan Dagoan”

Iklan