Jam 2.00 peuting.

Geus ngéntép mangkarung-karung engkol, wortol, kacang buncis, bonténg, tomat, lopang, kiciwis, jeung lobak dina émpér patokoan gigireun gedong ampéra. Diéntépan mani rarapih.“Mangga Pa! Bu! Ieu mah éstuning saleger kénéh, langsung dikintun ti Cipanas”, cék nu narungguan. “Mang abdi peryogi wortol 50 Kg, sareng bonténgna 50Kg”, cék nu rék kariaan. “sabarahaeun mang? Ngaborong ieu mah”, tuluyna. “wios 250 rébueun wé Pa, étang-étang panglaris” cék nu dagang.

Iklan