Fikmin – Bandar Sayur

Jam 2.00 peuting.

Geus ngéntép mangkarung-karung engkol, wortol, kacang buncis, bonténg, tomat, lopang, kiciwis, jeung lobak dina émpér patokoan gigireun gedong ampéra. Diéntépan mani rarapih.“Mangga Pa! Bu! Ieu mah éstuning saleger kénéh, langsung dikintun ti Cipanas”, cék nu narungguan. “Mang abdi peryogi wortol 50 Kg, sareng bonténgna 50Kg”, cék nu rék kariaan. “sabarahaeun mang? Ngaborong ieu mah”, tuluyna. “wios 250 rébueun wé Pa, étang-étang panglaris” cék nu dagang.

Tentang Ilham Nurwansah

mencoba berfikir global, dengan bertindak lokal.
Pos ini dipublikasikan di Fiksi Mini Sunda. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s